Vervoersmiddel verkopen

vervoer verkopen

Heb jij snel geld nodig? En dan ook een flink bedrag?

Overweeg dan grotere stappen te nemen als het aankomt op het kiezen van wat jij gaat verkopen om het bedrag te  krijgen dat jij voor ogen hebt.

Soms is de methode om snel geld te krijgen een moeilijke beslissing die effect kan hebben op het dagelijkse leven.

Fiets verkopen

Misschien gebruik je hem heel vaak, of misschien is het meer een hobby. Maar een fiets levert tweedehands nog een aardig bedrag op.fiets verkopen

Fietsen heb je in verschillende soorten en maten. Voor je jouw fiets verkopen gaat is het van belang om op diverse websites te bekijken voor hoeveel andere mensen een soort gelijke fiets verkopen. Zo zal een oud kinderfietsje natuurlijk minder opleveren dan een stoere mountainbike.

Voor jij je fiets verkopen gaat is het slim op jouw fiets even goed te poetsen, haal bijvoorbeeld even alle spinnenwebben eraf voor je een foto gaat maken, of als je er intensief op hebt gereden pomp de banden op en spuit deze schoon. Als de fiets er op de foto nog redelijk nieuw uitziet zullen mensen deze ook sneller besluiten te kopen.

Als je nog een losse fietsmand hebt liggen of als je er nog één op de fiets hebt zitten prijs deze dan in de advertentie ook aan als door bijvoorbeeld te melden dat de koper bij deze fiets een gratis fietsmand krijgt.

Ga goed na over hoeveel fietsen jij in de schuur hebt staan en beoordeel per fiets als jij deze fiets verkopen wilt. Heb je wat oudere kinderen die sinds kort eigenlijk alleen nog met de bus naar school gaan, overleg dan samen met hun om hun fietsen te verkopen. Bied ze desnoods een klein percentage van de opbrengt aan.

Scooter verkopen

scooter verkopenVaak komt het voor dat er bij sommige huishoudens nog een scooter in de garage, tuin of schuur staat. Misschien is deze defect of is de interesse kwijt om de scooter te gebruiken en wordt hij alleen nog tevoorschijn getoverd op warmere dagen.

Als één van deze scenario’s overeenkomt met de scooter die bij jou in de schuur staat dan is jouw scooter verkopen wellicht een optie, hang een kleine advertentie bij jouw lokale supermarkt of  adverteer ermee online.

Mocht hij al een tijdje stilstaan maak dan eerst even een testrit voor je jouw scooter verkopen gaat, dit is nodig om te testen hoe goed de scooter het nog doet en eventuele mankementen te vinden, op deze manier heb je achteraf geen klachten en kan er een eerlijke prijs vastgesteld worden waar beide partijen tevreden mee zijn.

Tweede auto verkopen

Buiten een scooter en fiets om hebben veel gezinnen een tweede auto in bezit, wanneer je snel geld nodig hebt is het wellicht nodig om te overwegen om deze tweede autotweede auto verkopen te verkopen.
Dit levert niet alleen een mooi zakcentje op maar bespaart uiteindelijk ook de kosten van het tanken.

Als jij jouw tweede auto verkopen gaat dan moet je er rekening mee houden dat als je iets snel wilt verkopen je wellicht niet altijd de hoofdprijs kan vangen voor jouw auto. Een goede deal wordt immers sneller aan een andere particulier verkocht.

Werken jullie beide in het huishouden overleg dan goed als jouw auto verkopen het slimste is, vergelijk reistijden en mogelijkheden voor openbaarvervoer goed, bekijk ook wie er genoeg reiskosten vergoed krijgt.

Woon je dichtbij werk besluit dan met de fiets te gaan, dit is niet alleen goedkoper maar ook gezond.

Je enige auto verkopen

auto verkopenHeb je geen tweede auto of woon je alleen? Overweeg dan je huidige auto te verkopen, maak voor het verkopen een week of maand overzicht over waarvoor jij jou auto gebruikt. En verzin voor elke situatie een oplossing hoe je dit zonder auto kan oplossen.

Zo kan je bijvoorbeeld tegenwoordig met de bus of trein overal makkelijk en snel komen, ook zijn er in Nederland veel veilige fietspaden aangelegd om alles te kunnen bereiken.

Zoals hierboven aangegeven kan het best moeilijk zijn om nog een redelijke prijs te krijgen voor jouw auto omdat de autoverkoop nu de dag erg laag is, wil jij toch een goede prijs voor jouw auto overweeg dan een vrijblijvende autobieding. Vaak is je auto van snel verkocht voor toch een goede prijs die jij voor ogen hebt.

Één autobieding website die je gratis kan proberen is http://www.besteautobod.nl/ hier kan jij de waarde van jouw auto bepalen en zelf achteraf beslissen als je dit bedrag genoeg vindt of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *