Oude elektronica verkopen

Pas geleden een nieuwe luxe stijltang gekocht of  die multistyler omdat die van jou niet meer aan je wensen voldeed? Dan is de kans groot dat je jou oude nog hebt liggen in de kans – voor het geval dat de nieuwe toch niet bevalt of snel kapot gaat.
We weten allemaal dat die nieuwe super styler nog lang niet kapot gaat en je kan dus gerust jou oude producten op het internet verkopen. Zelfs gebruikte haarstijl objecten kunnen tegenwoordig een extra zakcentje opleveren.

Elektronica verkopen is tegenwoordig nog steeds een goed idee wanneer je geld nodig hebt, veel huishoudens hebben het financieel moeilijk en kopen zo hun elektronica liever tweedehands om toch wat geld te kunnen besparen.

Games en Consoles in de verkoop

spelcomputer verkopenTegenwoordig is er nog steeds markt voor consoles die niet meer geproduceerd worden. Heb jij bijvoorbeeld nog spelcomputers uit de 8-bit tijdperk staan? Of heb je veel games die jij niet meer speelt? Dan kan je hiervoor nog een leuk zakcentje ontvangen, zowel online en in diverse winkels.

Een gebruikte NES wordt tegenwoordig nog verkocht voor een bedrag rond de 40 euro, met een aantal spellen erbij kan dit bedrag oplopen tot een euro of 100. – Bekijk dus van te voren goed rond op andere advertenties op de waarde te bepalen.

Overige spelcomputers die nog goed verkocht kunnen worden of zelfs opgekocht kunnen worden in bepaalde winkels zijn; de Playstation 1, 2 en 3, Xbox en de Xbox 360, Nintendo Gamecube of bijvoorbeeld de Wii.
Ook zijn de draagbare spelcomputers prima te verkopen, speel je nu al je games op je Nintendo 3DS wees dan bereid om je DS lite, DSi of je DSi XL te verkopen.

Ben je niet bereid jouw spelcomputers te verkopen, ondanks dat je snel geld nodig hebt? Verkoop dan de controllers die je over hebt. Hiernaar is ook vaak nog vraag.

Een stapel oude telefoons

oude mobieltjesHet is ontzettend makkelijk om tegenwoordig elk jaar gratis een nieuwe telefoontje bij je abonnement te krijgen. Heb jij de telefoons van je oude telefoon nog liggen, overweeg dan om deze te verkopen.

Laat je niet bang maken door verhalen van televisie of op het internet, niet iedereen die jou telefoon wil kopen is uit op je privé gegevens, je kan dus je telefoon gewoon met een gerust hart verkopen.
Vergeet natuurlijk niet je telefoon in fabrieksinstellingen te zetten en jou Sim en SD kaartje eruit te halen voor je hem verkoopt, zo weet je zeker dat al jouw gegevens niet meer terug te vinden zijn.

Problemen met het verkopen van jouw mobiele telefoon? Maak dan een goede duidelijke foto van het toestel terwijl hij aanstaat en type bijvoorbeeld jouw gebruikersnaam waarmee je adverteert in op de tekstverwerker die op het toestel staat. Dit schept ook vertrouwen bij de koper aan wie jij jouw elektronica verkoopt.

Buiten advertenties om zijn er ook veel bedrijven die een leuk bedrag voor jouw telefoon willen geven, soms hoeft je oude telefoon hiervoor niet eens te werken of in topstaat te zijn.

Oude laptop in prima staat verkopen

oude laptopsWanneer je een nieuwe laptop hebt aangeschaft betekend het niet direct dat jouw oude laptop in diggelen ligt, maar vaak worden deze laptops in de kast gelegd en niet gebruikt. Deze laptop kan jij dus ook als een prima stuk elektronica verkopen. Om ervoor de zorgen dat jouw koper niet al jouw bestanden kan inzien is het wel van belang om jouw laptop van de voren goed en ook echt goed leeg te halen – meer informatie hierover kan je via het internet opzoeken.

Net zoals bij het verkopen van andere elektronica is het handig als je in de advertentie een foto plaatst waarop de laptop aan de zien is – zo wordt jouw laptop sneller verkocht en kom jij snel aan het geld dat jij nodig hebt.

Overig ongebruikte / vergeten elektronica verkopen

diverse apparatenKomen bovenstaande ideeën voor jou niet uit of heb je na het verkoop van al die elektronica nog niet het geld dat jij snel wou verdienen?

Spit dan je huis af, elektronica verkopen is voor jou ook een optie wanneer jij snel geld nodig hebt.

Wellicht heb jij nog ergens op zolder een oude televisie staan waar eigenlijk nooit iemand tv kijkt, of een oude printer aangesloten op de pc terwijl je tegenwoordig eigenlijk helemaal niet meer print verkoop deze dan ook. Mocht je in de toekomst dan toch ooit nog uit nood moeten printen is het een veel beter idee om dit in de plaatselijke bibliotheek te doen. Het geld wat jij met jouw printer hebt verdient haal je er dan makkelijk uit.

Overig elektronica dat jij kan verkopen: Auto radio’s, oude toetsenborden of draadloze muizen, een verouderde tablet of mp3-, mp4-speler en zo is een grafische rekenmachine ook nog veel geld waard,  deze is namelijk vaak verplicht op bepaalde opleidingen.

Wist je dat je zelfs kapotte elektronica kunt verkopen? Gooi je oude computers of tv niet weg maar zet het op Marktplaats of een andere advertentiesite. Er zijn serieus mensen die het graag van je over kopen.

11 Comments

Add a Comment
 1. Marco Van Der Schoot

  Een goede avond ik heb een zeer goede mengpaneel,waarvan de nieuwprijs 1000 euro is. Wat geven jullie voor een phonic mm122?

 2. hoi,
  ik heb een oude tv die werkt prima, hoef ik niet meer want we hebben niuewe tv. als jullie Sony tv KV-28CL11B willen. stuur mij een mail

  groeten vijok

 3. electro acupunctuur apparaat
  Type acu 1
  met hand, voet, hoofd, electrode voor vijf punts meeting{ therapie diagnos}
  rol electroden. met nieuwe batterij goed voor honderde uren gebruik.
  werkboek C van der Molen electro acupunctuur volgen Voll en de B.F.D
  medicijnhouder. test doos VSM electro acupunctuur 102 delen
  SanoConsept testdoos 40 delen
  acupuntzoeker voor diagnose/therape
  nieuw prijs rond de 1500 euro nederlandse handleiding

 4. Hallo ik heb nog een hele oude tv van ongeveer 10 jaar hij is nog goede staat nog goed speelbaar hij is in het kleur intresse?
  Heb ook een nitendo wii controller die is zo goed als nieuw wel geen garantie meer er is bijna niet oo gespeeld groeten

 5. Hoi, ik heb een oude Nintendo ds lite met lader. Hoeveel kan ik dat krijgen?

  Gr. Alyssa

 6. Ik heb oude tvs nog staan. Wie wilt ze kopen?

 7. Ik heb 2 ouderwetse tv’s die uiteraard hartstikke goed werken. Ik de ze weg voor €30 en voor €40.

 8. Hallo, ik heb een printer van Samsung, het model CLX-2160N. Is deze nog iets waard?

 9. ik heb een philips ambilight waarvan het beeld raar
  ik doe hem weg … kunnen jullie er wat mee en wat brengt zoiets op

 10. Hallo,
  Aangezien ik helemaal gestopt ben met tv kijken mag mijn tv weg.
  Het is een ouderwetse Philips Grootbeeld ( destijds in het begin het grootste beeld wat er te koop was van linksonder naar rechtsboven 80 cm. ) de beeldkwaliteit is prima, er zit alleen geen aan/uit schakelaar meer op. dat deed ik met een potlood of een pen en dat werkt ook goed.
  De originele afstandsbediening is er nog bij en daar werkt hij prima op als hij dus eerst aangezet is.
  Het is een breedbeeld met een enorme beeldbuis erin die naar achteren trechtervormig uitsteekt.
  Hij is dus ook loodzwaar!!!
  Hij staat in Gennep ( noord limburg ) als u interesse heeft en eens in de buurt bent mag u contact opnemen via e mail of via 06 11297646
  Het adres is Zuidoosterlaan 15 6591 AN Gennep

 11. Ik heb een Loewe Ventos en de originele onderstel staan op de 1e verdieping . Hij doet het nog gratis op te halen. Onder een voorwaarde ik kan hem zelf niet naar beneden dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *