Links

Deze website gaat over hoe je snel aan geld kunt komen. Vaak zijn er nog een aantal creatieve ideeën te noemen om aan geld te komen. Wie krap zit heeft dus vaak nog wel een mogelijkheid.

Er zijn meerdere manieren om aan geld te komen. Denk aan het verkopen van je spullen.

Spullen verkopen

oude troepBij sommige dingen zul je denken: “wat heeft dat nu voor waarde”, maar de liefhebber kan er net naar op zoek zijn en je er een leuke prijs voor betalen. Ben je ooit een verzameling begonnen van iets? Denk aan munten, postzegels, cola blokjes, stripboeken, pokémon kaarten of noem maar op. Je zult verstelt staan hoeveel dit soms kan opleveren. Ook apparaten die je niet meer gebruik van spelcomputer tot dvd speler kun je best nog goed verkopen. Heb je misschien oude schoolspullen zoals boeken of aantekeningen liggen? Ook deze zaken kun je prima verkopen.

Bezuinigen

Veel mensen kunnen nog aardig wat bezuinigen door beter op hun uitgaven te letten. Denk aan dure abonnementen opzeggen van tijdschriften of een mobiele telefoon. Overstappen naar een Sim kachel laagOnly kan je een paar tientjes per maand schelen. Ook op de auto kun je aardig veel geld bezuinigen. Zorg dat je goedkoper gaat tanken en dus meer oplet waar je tankt. Daarnaast kun je de bandenspanning optimaal houden voor een lagere rolweerstand. Ook je rijdstijl heeft erg veel invloed op het brandstofverbruik van de auto. Heb je huisdieren? Dan kun je wellicht over op goedkoper voer of een goedkoper vlooienmiddel. Misschien een huisdier wegdoen en verkopen?

Geld verdienen

werken in de tuinJe kunt ook wat geld bijverdienen. Ben je ergens goed in dan kun je daarmee wat extra geld binnenhalen. Denk bijvoorbeeld aan huishoudelijk hulp zoals koken, schoonmaken, de was, de tuin en ga zo maar door. Er zijn genoeg mensen die hulp kunnen gebruiken omdat ze te druk zijn of een minder goede conditie of gezondheid hebben. Ga naar de Albert Hein en vul zo’n kaartje in voor op hun prikbord. Meerdere supermarkten hebben dit. Vergeet niet je telefoonnummer of email adres te vermelden.

 

Links delen met ons? Neem contact op via het onderstaande formulier en wij nemen z.s.m. contact op.

 

Onze links en interne pagina’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *