Kleding verkopen

kledingkastKleding hebben we allemaal, maar doe jij alles aan wat in jou kast hangt? Veel mensen doneren hun kleding in grote zakken in één van die grote opvallende containers die mij de supermarkt staan.

Maar als jij geld nodig hebt is het echt niet erg om niet te kiezen voor donatie maar wel voor kleding verkopen.

Kinderkleding

kinderkledingHeb jij alle kinderkleding van jezelf of van je kinderen bewaard? Dan is dat helemaal niet erg, nu is het juist de goede tijd om oude kinderkleding te verkopen.

Veel gezinnen hebben het moeilijk en hebben moeite met het betalen van nieuwe kleding, door jouw kleding op advertenties aan te bieden of te brengen naar een tweedehands winkels in de buurt die kleding verkopen.  Maak jij kans op een extra zakcentje en snel geld en maak je andere gezinnen ook blij.

Als je kiest voor kleding verkopen door middel van advertenties te plaatsen kan je bijvoorbeeld ook zeggen dat ze korting krijgen als ze in grotere partijen kopen – dit scheelt ook in de verzendkosten en zo verkoop jij sneller en krijg jij snel geld.

Een vreselijke miskoop

te kleine kleding We hebben er allemaal wel eens mee te maken gehad, je kocht die ene broek net iets te strak of dat ene shirt waar je alles kan zien zitten. Of heb jij een kledingstuk waarvan je dacht dat het geweldig was maar toen je er een maand later naar keek bleek het toch best wel lelijk te zijn.

Al deze kleding verkopen zou ik zeggen! Duik je kast in en haal alles eruit wat jij eigenlijk helemaal niet mooi vind, of dat niet goed zit en wat jij alleen aan doet wanneer je echt niets anders hebt of waar misschien zelfs nog een prijskaartje aanhangt.

Deze kleding verkopen kan nog een leuk bedrag opleveren. Er zijn namelijk genoeg mensen die wel graag zo een shirt dragen of waar die ene broek wel mooi bij staat.

Vergeet niet in je advertentie te melden dat een bepaald kledingstuk klein of juist groot valt, zo maak je de koper ook hartstikke blij.

Licht versleten

versleten broekBij kleding verkopen hoef je niet altijd te letten op hoe de staat van het kledingstuk is. Zit er een klein gat in je shirt of rok en draag je het daarom niet meer? Probeer het dan alsnog te verkopen maar voor een spotgoedkope prijs, maar meld wel eerlijk wat er precies mis is.

Je koper weet wellicht wel goed hoe je zoiets maakt en is bereid het voor een leuke prijs alsnog van je te kopen om het vervolgens weer heel te naaien of misschien om er een ander leuk kledingstuk ervan te maken.

Als je nog een kinderspijkerbroek hebt liggen met een gat erin dan kan je in diverse winkels een leuke patch halen die je erop kan strijken of kan naaien van bijvoorbeeld Cars of Hello Kitty. Dit kost weinig tijd maar maakt de broek wel een stuk aantrekkelijker om te kopen.

Maatje minder of een maatje meer

broek te grootBen je gigantisch afgevallen of op zijn minst genoeg dat je een maatje minder hebt? Pas dan eens al je oude kleding opnieuw en vergelijk het met kleding van de maat die jij nu hebt.

Je zal merken dat je veel van die oude kleding liever niet meer draagt omdat het iets te wijd zit en dat maatje minder je juist geweldig staat. Maak op deze manier een stapeltje van kleding die jij niet meer hoeft en breng deze bijvoorbeeld naar een tweedehands zaak waar ze kleding verkopen.

Als je bent aangekomen dan is dit ook een optie, die kleding van vroeger die jij niet meer past kan je gewoon verkopen. Besluit je dan toch ooit weer af te vallen kan je het altijd nog opnieuw halen (desnoods tweedehands) – maar je hebt nu juist geld nodig en dat stapeltje kleding is nu een mooie geldbron.

Dingen die jij niet zelf zou kopen

oude sokBedenk je tijdens het kleding verkopen dat het niet perse altijd dingen hoeven te zijn die jij zelf zou kopen. Beoordeel je kleding dus niet op wat jij er zelf van vindt en probeer gewoon alles te verkopen wat jij niet meer nodig hebt of niet meer draagt, je hebt immers snel geld nodig.

Zo zou die ene persoon bijvoorbeeld nooit tweedehandse pyjama’s, sokken of beha’s kopen. Maar is iemand anders hier juist dringend naar op zoek zijn omdat het simpelweg nieuw te duur is of omdat iemand hierop juist liever bezuinigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *