Geld besparen met e sigaret

Roken is duur. Ieder jaar worden sigaretten en shags weer duurder. De gemiddelde Nederlander is per maand ongeveer 150-200 Euro per maand kwijt aan roken. Door te stoppen met roken kun je heel veel geld op maandbasis besparen. Stoppen met roken is echter niet zo makkelijk als iedereen roept. De e sigaret kan hier een oplossing voor zijn.

 

Nicotine

Nicotine is de verslavende stof in een sigaret. Deze stof zorgt er dus voor dat je behoefte hebt aan een sigaret. Bij een normale sigaret is er niet veel keuze tussen veel of weinig nicotine. Hierdoor kun je niet eenvoudig afbouwen.

 

Beter voor de gezondheid

elektrisch-roken-besparenEen e sigaret is een elektrische sigaret, welke ook wel e-smoker genoemd wordt. Deze elektrische sigaret is vele malen beter voor je gezondheid omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens de verbranding. Dit maakt de e sigaret om te beginnen al een stuk gezonder. Daarnaast werkt de e sigaret op e-liquids. Dit is de rookvloeistof waarmee je de e sigaret vult. Deze vloeistof is er niet alleen in tientallen smaakjes maar ook in verschillende nicotine percentages. Hierdoor kun je  eenvoudig afbouwen in de hoeveelheid nicotine waardoor je de verslaving ook afbouwt.

 

Afbouwen verslaving

De esigaret helpt je niet alleen met het afbouwen van je verslaving zodat je kunt stoppen met roken, maar bespaart je direct al een hoop geld omdat het een stuk goedkoper is. Uiteraard kost de e sigaret wel een paar tientjes maar de vulling ervoor, de zogeheten e-liquid, is stukken goedkoper. Met een flesje van zo’n 3 Euro kun je vele malen meer roken. Dit staat ongeveer gelijk aan 200 sigaretten. Je hebt dus een e sigaret al binnen enkele weken terugverdiend.

 

De besparing met een e sigaret

geld-besparenEen pakje sigaretten van 20 stuks kost je al snel 6 Euro. Dezelfde hoeveelheid kost je bij een e-sigaret 0,30 Euro. Dit is 20 keer goedkoper! Wanneer je 150 Euro in de maand kwijt was aan sigaretten dan dan ben je slecht 7,50 Euro kwijt aan de e-sigaret! Wil je direct beginnen met besparen, zoek dan online naar e sigaret kopen en start met besparen.

De makkelijkste manier om geld te verdienen is door het niet uit te geven. Bovendien kun je met elektrisch roken weer werken aan je gezondheid en ben je de omgeving niet tot last met een vieze rookgeur. De rookbeleving is zeer natuurgetrouw en bestaat uit waterdamp. De smaak is perfect en de rook ruikt helemaal nergens naar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Add a Comment
  1. gaat je zeker veel geld besparen en is goed te doen, ben al 2 jaar elektrisch roker en scheelt me heel veel geld, het is heel even wennen maar je bent zo om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *