Accessoires verkopen


accessoiresGeldnood hebben wij allemaal wel eens, in tijden zoals die is het vaak noodzakelijk om dingen die jij bijna niet of juist gigantisch vaak gebruikt te verkopen om snel geld te verdienen.

Of heb jij geen geldnood en wil jij gewoon snel geld verdienen met oude voorwerpen die nog in en rond je huis liggen?

Één van de dingen die wij misschien wel allemaal in een soort hebben liggen maar eigenlijk niet nodig hebben in het dagelijkse leven zijn de accessoires.

Je horloge verkopen

horloge verkopenVeel mensen hebben ooit een behoorlijk bedrag gespendeerd aan een redelijk horloge van dat ene merk waar zij zo dol op zijn, of juist omdat het horloge er zo modieus of juist onwijs zakelijk of stoer eruit zag.

Horloges zijn tijdloos en makkelijk te herverkopen. Je horloge verkopen is dus een goed idee wanneer jij een extra zakcentje nodig hebt. Wil jij jouw horloge liever niet kwijt omdat je er elke dag gebruik van maakt? Probeer dan voordat jij je horloge verkopen gaat een weekje zonder rond te lopen.
Zet je horloge desnoods in deze periode al op internet in een mooie advertentie en bekijk welke biedingen binnenkomen, nadat je een mooi bod hebt gehad en eraan gewend bent dat je de tijd ook kan aflezen op o.a. je mobiel of het kan vragen aan andere mensen word jouw horloge verkopen een stuk makkelijker.
Krijg je geen acceptabel bod kan je jouw horloge natuurlijk altijd nog van de advertentie afhalen; er zijn op sommige websites geen verplichtingen.

Kan je toch niet zonder horloge en blijf je vast in het ritueel om op bepaalde momenten naar je lege pols te kijken? Verplaats jouw dure horloge dan met een goedkoper model. In genoeg winkels en op internet zijn horloges te koop voor nog geen €5.

Sieraden verkopen

sieraden verkopenNu zal menig vrouw meer hiervan hebben dan de hedendaagse man, maar sieraden zijn goed gewild omdat het nu de dag steeds belangrijker wordt, het maakt immers je outfit af.

Maar als jij snel geld nodig moet jij toch die super mooie grote ring verkopen die jouw outfit afmaakt. Pak al ringen, oorbellen, kettingen, ringen enz. bijeen en begin met sorteren. Maak stapeltjes met dingen die je het vaakste gebruik  en dingen die je wellicht maar bij één bepaalde outfit aankan of iets wat voor jou gevoel al uit de mode is.

Heb jij bijvoorbeeld nog een ketting of ring liggen die jij van een familielid, je ex of je huidige vriend(in) hebt gehad maar toch weinig draagt? Hecht dan niet teveel emotionele waarde aan het object. Voelt het doorverkopen van een cadeau toch nog verkeerd voor jouw gevoel, leg de situatie dan eerst uit aan de persoon van wie jij het hebt gehad. Vaak kan je hierna zonder zorgen alsnog die ketting of ring verkopen.

Heb je echt dringend en snel een groot bedrag nodig overweeg dan kan je jouw trouw- of verlovings ring verkopen.  Ondanks de grote emotionele waarde die aan deze ring hangt heb je soms geen keuze.

Gaat verkopen te ver? Overweeg dan te gaan naar de stadsbank.

Gebruikte of ongebruikte tas verkopen

tasJe tas verkopen is natuurlijk ook een goed plan, veel mensen hebben thuis hoge stapels liggen met allerlei tassen, pak ze eens allemaal erbij en bekijk welke tassen nog in goede staat zijn of welke beschadigde tassen nog te maken vallen.

Tassen die je al een tijdje niet meer verbruikt kan je makkelijk verkopen, plaats in je advertentie bijvoorbeeld een foto van met welke kleding jij deze tas hebt gebruikt, zo kan de koper ook een idee opdoen over hoe hij of zij deze tas ook goed kan combineren.

Een merk tas verkopen kan een goed zakcentje opleveren, wellicht dat je de bon nog hebt liggen of een soort bewijs van echtheid om te bewijzen dat deze tas echt afkomstig is van het merk. Hiermee wek je veel meer vertrouwen op en verkoopt de tas sneller voor een hogere prijs.

Een namaak tas verkopen die jij bijvoorbeeld in Turkije hebt gekocht heeft wel zo zijn risico, lees altijd eerst goed de regels door op de website waar jij wil adverteren als een replica aangeboden mag worden en controleer wanneer een bepaalde tas als namaak gezien wordt. Bepaalde websites proberen deze producten namelijk te weren omdat het verkopen van replica merken in Nederland officieel verboden is.

Overige accessoires

overige accessoiresEr zijn natuurlijk nog veel meer dingen die jij kan verkopen; leuke haar elastiekjes of mooie haarextensions, weinig gedrag schoenen, een mooie luxe of grote portemonnee of heb je een moeilijke maat en bezit jij een aantal paar schoenen waarop jij uitgekeken bent. Ook kan je een stropdas zien als een accessoire.

Spit dus goed je kast voor en verkoop accessoires die jij niet meer wilt.

Updated: 21 juli 2014 — 15:09

1 Comment

Add a Comment
  1. Als Apple zoveel aandacht schenkt aan toegankelijkheid, is het niet zo vergezocht dat de bijbehorende accessoires binnenkort ook in de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *