Abonnement opzeggen

abonnement opzeggen

Als jij snel geld nodig hebt is het verkopen van jouw persoonlijke bezittingen misschien wel de meest voor de hand liggende optie, maar zeker n
iet de enige optie.

Bezuinigen is één goede methode om op een langer termijn meer geld te krijgen, en het staat op je bank zodra jouw salaris binnenkomt.

Zo hebben veel mensen een abonnement op een tijdschrift of op een mobiel, natuurlijk allemaal leuk maar dit zijn secundaire levensbehoeften. (Je hebt het niet nodig om in leven te blijven, maar maakt je leven een beetje prettiger). Je kan dus prima zonder verdergaan met je leven

Mobiele telefoon abonnement opzeggen

mobiele telefoon opzeggenMobiele abonnementen worden tegenwoordig steeds duurder besluit dus voor jezelf om hier als eerste op te bezuinigen. Mocht dit nog niet kunnen verdiep je dan eens in het vroegtijdige mobiele telefoon abonnement opzeggen. Wellicht dat er voor jou toch een optie te vinden is.

Als je bang bent dat je onbereikbaar wordt, vrees dan niet. Je kan altijd gebruik maken van een prepaid kaartje en onderweg kan jij je verbinden op diverse wifi hotspots. Zo zijn er in bepaalde steden hele wifi netwerken op gezet in het winkelcentrum en hebben veel supermarkten en winkels ook een wifi netwerk voor hun klanten. En voor onderweg hebben treinen, stations en soms zelfs bussen ook een wifi verbinding. Jouw mobiele abonnement opzeggen kan je dus met een gerust hart doen.

Mocht je nooit op één van deze wifi hotspots zijn verdiep je dan in het goedkopere alternatief voor een mobiele telefoon abonnement, zo kan je bijvoorbeeld bij sommige prepay (bij o.a. hi) een onbeperkt internet abonnement aanvragen. Deze loopt per maand en is een stuk goedkoper. Je zit dus nergens aan vast. Jouw mobiele telefoon abonnement opzeggen kan hierdoor dus zonder stress of problemen.

Huistelefoon opzeggenhuistelefoon opzeggen

Je huistelefoon opzeggen is iets wat veel mensen vergeten, in dit tijdperk van de vele mobiele telefoons wordt de huistelefoon amper gebruikt. Deze gaat vaak alleen nog over als het dringend is omdat je jouw mobiel niet opnam, en misschien nam je deze juist bewust niet op of de school van je kinderen eigenlijk alleen dat nummer weet.

Je huistelefoon opzeggen is dus een voor de hand liggende optie; bekijk in je belgeschiedenis wie jouw op je huistelefoon belt en stuurt hun een briefje of smsje/whatsapp of bel ze even op en meldt ze jouw mobiele nummer en vermeld dat jij binnenkort jouw huistelefoon opzeggen gaat.

 Krant en Tijdschrift opzeggen

krant opzeggenAls je lid bent van een krant of tijdschrift dan is het tijd op deze op te zeggen, tegenwoordig zijn alle roddels en nieuwtjes ook terug te vinden op internet of op tv te zien, het lezen in een blad is daardoor wat onnodig en valt onder jouw secundaire behoeftes. Besluit dus om i.p.v. om zondag ochtend met de krant te zitten ditmaal met je tablet of telefoon aan het ontbijt te zitten.

Een krant en tijdschrift opzeggen is minder moeite dan je zelf verwacht. Zo staan er op internet veel voorbeeld brieven voor het krant en tijdschrift opzeggen waarin jij zelf alleen nog hoeft in te vullen wat jouw adres is en jouw klantnummer. Deze brief hoef je vervolgens alleen even op te sturen of bij sommige websites kan je zelfs jouw brief zelf laten opsturen (vaak wel tegen betaling, dus gebruik deze optie alleen als je zelf de brief niet uit kan printen. Bellen is natuurlijk ook altijd een optie).

Zodra jij er financieel weer bovenop bent en jouw kracht en/of tijdschrift gemist hebt kan je natuurlijk na het krant en tijdschrift opzeggen weer een nieuw abonnement aanvragen na een bepaalde tijd, en wellicht levert dit wel weer een leuk inschrijvingcadeau op.

Overige abonnementenoverige abonnementen

Buiten mobiele telefoons, huistelefoons, kranten en tijdschriften om zijn er nog meer soorten abonnementen die jij wellicht hebt afgesloten.

Zo is een abonnement op netflix tegenwoordig ontzettend populair, maar net zoals een abonnement op een huistelefoon of op de krant is dit een secundaire behoefte die je kan opzeggen zodra jij snel geld nodig hebt. Zo kan je vaak bepaalde series en films ook (in lagere kwaliteit) op youtube bekijken.

Verder kan het ook zijn dat je maandelijks betaald voor een online game zoals World of Warcraft of Final Fantasy XIV ARR, dan kan je deze wellicht ook tijdelijk opzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *